MIKULÁŠSKÁ BESÍDKA

08.12.2012 19:00

 

Bezmála stovku lidí přivítal v sobotu večer 8. 12. 2012 sál kolešovského kulturáku. Odehrávala se tu Mikulášská párty. Uspořádal jí Obecní úřad v Kolešově ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů.

Tým Jana Ladry, který už v Kolešově vystupoval v rámci maškarního bálu 11. února, se tentokrát představil ryze předvánoční šou – a nebylo to tentokrát pouze o tom zahrát si, zazpívat, zatančit – prostě zaskotačit si - s Bárou, myšákem Eduardem nebo medvídkem Bobíškem (třebaže výše zmínění nechyběli…), druhá adventní sobota přivítala v Kolešově také Mikuláše, samozřejmě čerta a také anděly.

 Zmíněný Mikuláš potom naděloval. Každé ze zhruba čtyřicítky přítomných dětí (a nebyly všechny jen z Kolešova, na Mikulášskou párty do restaurace „U Padíka“ dorazili návštěvníci z blízkého i vzdálenějšího okolí…) si odneslo balíček nejen se sladkým potěšením.

Zbývá se zmínit o rozdělení „kompetencí“ – o mikulášské balíčky pro kolešovské děti se postarali hasiči, připravený program zajistila kolešovská radnice.