MÁME TO ZA SEBOU

31.05.2014 05:18

Máme to za sebou!

Ve čtvrtek 29. 5. 2014 navštívila Kolešov krajská hodnotitelská komise soutěže Vesnice roku 2014. Kolešovské střípky samozřejmě mají k dispozici i videozáznam průběhu její návštěvy, zveřejňovat jej však v tuto chvíli nebudeme. Soutěž je totiž ještě v běhu, hodnotitelská komise stále objíždí přihlášené obce Středočeského kraje. Jakkoli nechceme ovlivnit průběh hodnocení.

 

 

Kdo přišel na veřejnou schůzi v pátek 30. 5. 2014, měl možnost seznámit se jak s průběhem návštěvy hodnotitelské komise, tak s prezentačním videem, které bylo pro tuto soutěž připraveno.

 

Starosta Kolešova Václav Porazík i touto cestou děkuje všem, kdo se ve čtvrtek 29. 5. kolešovské prezentace účastnili. Já mohu na tomto místě prozradit, že se čtvrteční akce účastnilo bezmála sedmdesát lidí, což je vzhledem k tomu, že v naší vsi fyzicky existuje zhruba stovka obyvatel, doslova fantazie.

 

Takže - po polovině měsíce června budeme informovat, jak málo (nebo dost...) jsme v soutěži Vesnice roku 2014 byli úspěšní. V tu samou chvíli zveřejníme jak kompletní fotogalerii, tak i videozáznam + prezentační video obce.

 

Poslední postřeh: nic to samozřejmě neznamená - je to zkrátka jen pocit, ale hodnotitelské komisi bylo v Kolešově dobře, líbilo se jí u nás a bavila se tu.