OSLAVILI JSME VÍTĚZSTVÍ V ANKETĚ DOBROVOLNÍ HASIČI ROKU

19.11.2016 10:02

 

Na sobotu 19. listopadu 2016 pozval SDH Kolešov své členy a kolegy z okolních dobrovolnických sborů, aby se s nimi podělili o radost z vítězství v anketě Dobrovolní hasiči roku 2016. Do místní hospody po druhé odpolední dorazily kromě domácích také zástupci SDH Kolešovice, Chrášťany, Přílepy, Kněževes a Kryry (ty se drobet zpozdily…) a za pozdější příjezd se telefonicky omluvil i starosta OSH Rakovník Zdenek Ledvinka.

 

 

Už den předtím se v Kolešově zabíjelo prase. Tenhle pašík (podle Petra Dřímalky měl 160 kg…) pak byl konzumován u této slavnostní příležitosti. Jídla a pití bylo tedy dost a dost.

 

Vzhledem k tomu, že Česká televize dosud neuvolnila záznam z předávání cen, jehož projekce měla být hřebem programu tohoto odpoledne a večera, pouštěla se některá videa z jiných akcí, jak je zaznamenaly Kolešovské filmové střípky.

 

 

S příchodem starosty OSH byly představeny ceny, které jsme za vítězství v anketě dostali: čestné uznání, šek na 80 tisíc korun, motorová pila Stihl, vysílačka, signální reflektor, roční předplatné Rakovnického deníku, skleněná hasičská přilba - ta kolovala sálem a přežila.

 

Akce byla ukončena okolo třiadvacáté hodiny a všechny sbory dostaly na cestu domů malou výslužku.

Václav Svítil

 

Poznámka P. Ď.: Vzhledem k mým pracovním povinnostem jsme byli v sobotu 19. 11. mimo Kolešov, na akci jsme nebyli, obrazový materiál jsme odsud tedy nepořídili. V okamžiku, kdy budou uvolněny fotografie z jiných zdrojů, budeme článek aktualizovat.