POSVÍCENSKÁ ZÁBAVA

10.11.2013 17:44

 

 

V sobotu 9. listopadu 2013 uspořádal Sbor dobrovolných hasičů Kolešov tradiční posvícenskou zábavu. Od osmé večerní se v sále hospody „U Padíka“ začali scházet první hosté, kterých bylo podle vyjádření p. Rajšla, který střežil hasičskou kasu a jako vždy pečlivě bděl nad prodejem vstupenek, více než šedesát.

 

 

 

Stejně jako vloni pozval na kolešovskou hasičskou slávu starosta obce Václav Porazík také starosty okolních vsí. Letos pozvání přijala paní Jiřina Milerová (Hořesedly) a pan Jan Brda (místostarosta Krt) – pobyli spolu s kolešovskými, jedli, pili, a pokud mohu soudit, také se dobře bavili. Paní Milerová si do Hořesedel odvezla i výhru v tombole.

 

 

 

 

 

 

O hudební doprovod večera se postarala skupina Orion, která zahrála vše od dechovky po rokenrol a na parket svými skladbami vylákala všechny přítomné.

 

 

 

 

 

 

Bohatá byla také tombola – více než šedesát drobnějších i větších cen věnovala celá řada institucí, firem i jednotlivců (seznam v PDF ZDE). Prodáno bylo celkem 1 100 lístků a nejvíce cen si nakonec odnesl Petr Dřímalka ml. – pochopitelně: při množství lístků, které měl před sebou, to jinak dopadnout ani nemohlo.

 

 

 

 

Závěrem je potřeba zmínit ještě ten fakt, že k dobré náladě a pohodě tohoto kolešovského večera přispěla i rodina Paďourova, která se tradičně vzorně starala nejen o žíznící hrdla, ale i hladové žaludky všech přítomných.  

 

 

 

 

 

K ilustraci atmosféry posvícenské zábavy nabízím na tomto místě některé z fotografií a na konci zhruba půlhodinový film.