SRANDAMAČ HOŘOVIČKY 2015

30.06.2015 19:19

Tradiční turnaj v malé kopané SRANDAMAČ uspořádala obec Hořovičky v sobotu 27. června 2015 na svém multifunkčním hřišti.

Ta poslední dvě slova jsem zvýraznil úmyslně, protože ještě loni se hrálo na nevyhovujícím pažitu hořovičského hřiště, letos už pak na umělém povrchu. Je teda fakt, že tuhle akci - a takového rozsahu a významu - hořovičští na svém webu zapomněli zaznamenat (nebo jsem to prostě jenom na internetu nenašel), nicméně nové hřiště uděláno mají.

K SRANDAMAČI ještě jednu poznámku: ačkoli léta zpět byla pod touto akcí podepsána jako jedna z organizátorů rodina Kučerových z Kolešova, pro letošní rok to vzdali. Jestliže jejich uhelné sklady tento sympatický turnaj sponzorsky podporovali, letos na listině přispěvatelů uvedeni nebyli.

I tak se – tradičně – turnaje účastnilo družstvo z naší obce a tento rok skutečně zazářilo: z Hořoviček do Kolešova putovaly totiž všechny hlavní ceny. Mužstvo Gambrinusu Kolešov pod vedením Marka Borise nejen získalo putovní pohár soutěže, ale i cenu za nejlepšího střelce i brankáře.

Co dodat?

Počasí bylo mizerné, chvílemi pršelo, hráčům to na umělém povrchu hřiště klouzalo takovým způsobem, že to bylo o úraz. Občerstvení v Hořovičkách jako vždy víc než jen kvalitní a nálada prostě výborná.

Za některé z fotografií děkuji Václavu Porazíkovi a přikládám i krátké video: